Avocat asociat coordonator

 

Contactează-mă

office@haratau.ro
(+4) 0799 AVOCAT (0799 286 228)
Hărătău & Asociații, Bd. Corneliu Coposu nr. 7, bl. 104, sc. 1, et. 4, ap. 16, Bucureşti
Formular de contact

Lamya-Diana HĂRĂTĂU este licențiată în drept, absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității București.

De asemenea, a urmat cursuri de master în domeniul Științelor penale din cadrul Universității ”Nicolae Titulescu”, iar în prezent a obținut titlul de Doctor în Drept.

Lamya-Diana HĂRĂTĂU activează cu succes din anul 2009 ca avocat specializat în drept penal în cadrul Baroului București.

De asemenea, aceasta desfășoară activități didactice în domeniul dreptului penal ca asistent universitar în cadrul unei universități de prestigiu din București, ceea ce o determină să fie la curent în permanență cu toate modificările legislative, cât și cu practica judiciară în materia dreptului penal.

Participând în mod constant la diferite manifestări științifice de renume precum conferințe juridice interne și internaționale, seminarii, școli de vară din România, Germania și Belgia, dna avocat s-a perfecționat în materia dreptului penal internațional.

Lamya-Diana Hărătău s-a remarcat ca fiind un avocat bun, cu experiență în asistarea și reprezentarea clienților în dosare penale privind infracțiuni contra persoanei, infracțiuni economice, infracțiuni de corupție și serviciu, recuperări de prejudicii materiale și morale rezultate ca urmare a unor infracțiuni de malpraxis, infracțiuni săvârșite ca urmare a unor accidente rutiere, infracțiuni contra patrimoniului, ș.a.

 

Îmbinarea celor două profesii ale dnei. Avocat Dr. Lamya-Diana Hărătău au ca rezultat elaborarea unor opinii juridice profesioniste, bine documentate și adaptate realităților juridice din domeniul dreptului penal din prisma intrării în vigoare a noilor Coduri penale și de procedură penală, apărările acesteia fiind efective și concrete, atribute specifice unui avocat penalist bun.